ARDAHAN / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

EVİN OKULA YAKINLAŞMASI VE DEĞİŞEN ANNE BABA ROLLERİ PROJESİ

Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi kapsamında Okulumuz Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu olarak velilerimize yönelik şu seminerler verildi :

1-)Ergenlik Ve Gençlik Dönemi Özellikleri, ergenlikte davranış bozuklukları ve çözüm yolları : Yıldız DEDE (Okul Psk. Danışmanı)

2-)Televizyon ,Cep Telefonu,İnternet,Sosyal Medya (Fırsatlar,Tehditler) : Yıldız DEDE (Okul Psk. Danışmanı)

3-)Ergenlerde dini tutum ve davranışlar : Sümeyye KAÇAR(Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)

4-)Öğretmen-öğrenci- veli iletişimi, Etkili İletişim Ve İletişim Engelleri : Yıldız DEDE (Okul Psk. Danışmanı)

5-)Yaygın Anne Baba Tutumları, Aile içi iletişim : Yıldız DEDE (Okul Psk. Danışmanı)

6-)Sağlıklı birey/ sağlıklı beslenme : Dilek CANPOLAT (İl Sağlık Müdürlüğünde Uzman)

Yayın: 27.02.2018 - Güncelleme: 27.02.2018 10:25 - Görüntülenme: 384