ARDAHAN / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında okulumuz  konferas salonunda törenimiz gerçekleştirildi.

Bu kıymetli günde öğrencilerimiz tarafından Türküler okundu ,  Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi , günün anlam ve önemine uygun video içerikleri izlendi ve şiirler okundu . Bu kıymetli günde şehitlerimizi anmamızı ve zaferimizi kutlamamıza katkı sağlayan kıymetli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerine yaklaşan LGS sınavı sebebiyle motivasyon yemeği düzenlendi.

Şbt

Ardahan Valilliği bünyesinde merkez köylerimizde kurs imkanı bulamayan öğrencilerimiz için açılan hafta sonu kurslarımız Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulunda bütün hızıyla devam ediyor.

Şbt

2.dönem veli toplantılarımız sınıf rehber öğretmenlerimiz ve branş öğretmenlerimiz  eşliğinde okulumuzda gerçekleştiriliyor. Katılım sağlayan kıymetli velilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor , bütün velilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Ock

Okulumuzda düzenlenen kitap okuma etkinliği kapsamında en çok kitap okuma başarısı gösteren öğrencilere okulumuz Türkçe Öğretmeni ve Müdürümüzün katkılarıyla hediyeleri taktim edildi . İkinci dönemde sürdürülmesi planlanan kitap okuma etkinliğimize katılımın yüksek olması birinci dönemde de olduğuğu gibi beklenilmekte.

Ock

Okulumuz eylem planı kapsamında öğrencilerimizle etkinliklerimiz devam ediyor. Bu ay içerisinde planlanmış olan müzik eşliğinde egzersiz çalışmaları ve öğrenciler arası bilgi yarışmaları etkinlikleri gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz .

Ock

Öğrencilerimiz hafızlık , kuran-ı kerimi güzel okuma ve ezan okuma kategorilerinde katılmış oldukları il genelindeki yarışmada çok iyi dereceler elde etme başarısını göstermişlerdir. Bu hususta öğrencilerimizi canı gönülden kutluyor emeği eçen idari personel ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Kitap okuma projemizin  planlanlanması ve takip edilmesi titizlikle sürdürülüyor.

Ock

İlimizde yer alan liselere yönelik tanıtım ve bilgilendirme videoları öğrencilere izletildi.

Ock

OTS dersimizde yeni projemizi bitirdik. Çocuklarla geri dönüşümün önemini yaparak öğrendik. İlgili geri dönüşümü mümkün atığı alakalı olan rengine atarak geri dönüşüme faydalı olmayı planlıyoruz.

Ara

OKULUMUZUN YAPTIĞI BAŞVURU SONUCUNDA İLİMİZ AFAD GÖREVLİLERİNİN OKULUMUZA GELEREK AFETLERİN ÇEŞİTLERİ VE AFETLERDEN NASIL KORUNMAMIZ GEREKTİĞİ  İLE İLGİLİ KAPSAMLI

BİR SUNUM YAPMALARI AKABİNDE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZLE TATBİKAT  GERÇEKLEŞTİRMELERİ SAĞLANDI .

Ara

20-27 ARALIK MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA HAFTASI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE VİDEO SUNUMLAR İLE ANLATIMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

OKUL PANOMUZ İSTİKLAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'UN GÖRSELLERİ VE ŞİİRLERİ İLE DONATILDI .

2023 YILI YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMA ETKİNLİĞİ

Ara

18 ARALIK DÜNYA ARAPÇA GÜNÜ PANO ÇALIŞMASI.

Kas

Sosyal Sorumluluk dersimizde öğrencilerimizin sorumluluk bilincini artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda en önemli husus öğrencilerde vicdan ve empati duygusunu geliştirmektir. Bunu başarabilmek için yeni bir proje başlattık. Ardahan ilimizde kışın yeryüzü karla kaplı olmaktadır. Bu da kuş türlerinin yemek bulmasını zorlaştırıyor. Öğrencilerimizle YEMİM KAR ALTINDA EVİM MİNİK ELLERDEN projemizi başlattık. Amacımız öğrencilerimizin yapacağı kuş evleriyle kanatlı dostlarımıza hem yem hem de bir yuva sağlamaktır. Çocuklarımızın haftasonunda yaptıkları kuş evlerini okulumuzun belirli yerlerine yerleştirdik. İçlerine yemleri koyduk. Yemler kuşlar tarafından tüketildikçe içerilere destek sağlamaya devam edeceğiz. Emeği geçen çocuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.