ARDAHAN / MERKEZ - Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu

2023-2024 1. Dönem 1. Sınav Tarihleri

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINI DÜZENLEDİK

Cumhuriyetimizin 100. Yılı program akış şeklimiz fotoğraftaki gibidir.

Mrt

Kulüp kuruluş amacı: Tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, sağlıklı yaşamı desteklemek.

Mrt

Kütüphanecilik Kulübü şu alanlarda faaliyetlerde bulunur:

a) Kulübün amacına uygun resim, sergi, film, hazırlayıp gösterir.

b) Öğrencilere kitap sevgisini aşılamaya çalışır ve okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışır.

c) Katalog, ansiklopedi, sözlük ve biyografyalardan faydalanma yollarını gösterir.

Mrt

Çevre Kulübü'nün amacı öğrencilerimizin çevre konusundaki farkındalıklarını ve çevreye karşı sorumluluk duygularını artırmaktır. Ayrıca sene boyunca çevre konulu proje çalışmaları hazırlamak. Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmayı hedeflemekteyiz

Mrt

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı okul zaman tablomuzdur. Servis şoförlerimizin ad ve soyadlarını aynı program üzerinde bulabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu olarak 22/03/2018 Perşembe günü okulumuz öğrencileri arasında Kuran-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Yer    : Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu

Tarih  : 29/03/2018 Perşembe

Saat  : 13.00

Şbt

Okulumuz Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu olarak 01/03/2018 Perşembe günü okulumuz öğrencileri arasında Ezan Okuma Yarışması yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Yer    : Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu

Tarih  : 01/03/2018 Perşembe

Saat  : 15.00

Şbt